Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Υπενθύμιση ΦΣΔΕΤ - Ημερομηνία Υποβολής

Προς κοινοποίηση σε μέλη ΔΕΠ, Υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος σας.

Σας στέλνω την επιστολή και το συνοδευτικό
 Call for Papers του Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ. Παρακαλώ προωθείστε το σε μέλη ΔΕΠ, υποψήφιους διδάκτορες, και αν είναι δυνατόν σε μεταπτυχιακούς/προπτυχιακούς φοιτητές.
 
Σας ευχαριστοώ πολύ εκ των προτέρων,
Πάνος Λουρίδας,  Αν. Καθηγητής ΟΠΑ ,
Επιστημονικός Υπεύθυνος 14ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας


Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας  του Πανεπιστημίου Πατρών ,

     Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την πρόσκληση για υποβολή περιλήψεων για το 14ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕEΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 60, Αθήνα). Θα ήταν χαρά μας νέοι ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, ή φοιτητές με τους οποίους συνεργάζεσθε να συμμετάσχουν στο συνέδριο παρουσιάζοντας κάποια εργασία τους ή τμήμα της ερευνητικής τους δουλειάς. Ειδικότερα, το 14ο ΦΣΔΕΤ, με θέμα «Internet of Things, Big Data και Cloud Computing: Μια νέα εποχή για την Επιχειρηματικότητα», αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη συμβολή τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων. Ευπρόσδεκτη είναι κάθε εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
 
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εργασιών ή περιλήψεων είναι η 24/03/2017.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην πρόσκληση υποβολής περιλήψεων Call for Papers ή στο site του συνεδρίου http://fsdet.dmst.aueb.gr. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.


Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 14ου ΦΣΔΕΤ.
E-mail επικοινωνίας: fsdet@dmst.aueb.gr

Πάνος Λουρίδας,
Αν. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός Υπεύθυνος του 14ου ΦΣΔΕΤ,
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα,
Τηλ. 210 8203370, e-mail: louridas@aueb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά -προσβλητικά σχόλια δε θα γίνονται δεκτά και θα διαγράφονται