Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THERINO PANEPISTHMIO



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
  
Σας αποστέλλουμε το κατωτέρω ηλεκτρονικό μήνυμα, με τα συνημμένα αρχεία και παρακαλούμε για την ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων φοιτητών σας.

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας


«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ»
3ο ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΑΝΔΡΟΣ 9-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία και με την υποστήριξη διακεκριμένων ελληνικών και διεθνών ακαδημαϊκών και δημοσιογραφικών φορέων οργανώνει το 2017 το «3ο ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Από την Αρχαιοελληνική Γραμματεία έως Σήμερα».

Ειδικότερα, το πρόγραμμα οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Φέτος για  δεύτερη χρονιά υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (Ελλάδος). Το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί στο Γαύριο της Άνδρου από 9-16 Ιουλίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε τα σχετικά αρχεία.

Εκ μέρους της Ακαδημαϊκής Διευθύντριας του Προγράμματος κ. Νικολέττας Τσιτσανούδη - Μαλλίδη, σας παρακαλούμε θερμά για τη δημοσιοποίησή του και σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική υποστήριξή σας.

Εμίλ Θεοδωρόπουλος
υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά -προσβλητικά σχόλια δε θα γίνονται δεκτά και θα διαγράφονται