Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ERASMUS+

Αγαπητοί συνάδελφοι,

την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 12.00-14.00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+. Ανακοίνωση στο site του τμήματος

Σήμερα αναρτήθηκε ανακοίνωση για την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Erasmus+.

Οι φοιτητές του Αγρινίου δεν είχαμε δυνατότητα για προφανείς λόγους να παραστούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Έστειλα mail στους αρμόδιους φορείς του Πανεπιστημίου.
Το παραθέτω παρακάτω:

Καλησπέρα, ονομάζομαι Μπαταγιάννης Αριστείδης και είμαι πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Φ. του τμήματος Δ.Π.Π.Ν.Τ., το οποίο βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου.
Με ανακοίνωση στον ιστότοπο του τμήματος μας, είχαμε πληροφορηθεί για την ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+, η οποία έγινε την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 12.00-14.00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στην Πάτρα.
Σαφώς η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων φοιτητών από το τμήμα μου αλλά και από τα άλλα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου, τα οποία βρίσκονται στο Αγρίνιο, κατέστη δύσκολη λόγω της απόστασης των πόλεων.
Σήμερα ενημερωθήκαμε πως θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ για το επόμενο έτος.
Θα ήθελα να σας ζητήσω να πραγματοποιηθεί μια αντίστοιχη εκδήλωση σχετικά με το ERASMUS+ και στο Αγρίνιο. Όπως δηλαδή, συνέβαινε τα προηγούμενα έτη.

Ενημερώστε με αν πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού.
Ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκρισή σας.

--
Ευχαριστώ,
Μπαταγιάννης Άρης
Προπτυχιακός Φοιτητής
Δ.Π.Π.Ν.Τ.
Πανεπιστήμιο Πατρών


Πήρα δύο απαντήσεις. Η μία από την Πρύτανη, η οποία μου είπε πως θα γίνει αντίστοιχη εκδήλωση στο Αγρίνιο την ερχόμενη εβδομάδα. Η δεύτερη από το τμήμα Διεθνών Σχέσεων στην οποία αναφέρονται κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία και σας τα παραθέτω:

Η ενημερωτική εκδήλωση για το Erasmus+ που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις 18/2/2016 έχει βιντεοσκοπηθεί και αναρτηθεί στη διεύθυνση: http://www.upnet.gr/erasmus/. Όλοι όσοι δεν τα κατάφεραν να παρευρεθούν επί τόπου μπορούν να την παρακολουθήσουν on line, όπως επίσης τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Στην ιστοσελίδα: https://www.upatras.gr/el/node/5767 μπορείτε να ενημερωθείτε για την τρέχουσα προκήρυξη και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά -προσβλητικά σχόλια δε θα γίνονται δεκτά και θα διαγράφονται