Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες 

Λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν πολλοί από εσάς, οι οποίοι μετακινείστε καθημερινά με ΚΤΕΛ για να παρακολουθείτε τα μαθήματα, ξοδεύοντας ένα σκασμό λεφτά και αδυνατώντας κάποιες μέρες να παρακολουθήσετε όλο το ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς τα μαθήματα τελούνται μέχρι τις 9:00 μ.μ., είχαμε στείλει αίτημα στα ΚΤΕΛ Αιτ/νιας για να προβεί σε ενέργειες που θα διευκολύνουν την κατάσταση. 

Συγκεκριμένα είχαμε ζητήσει: 
  • να μπει ένα δρομολόγιο προς την Πάτρα μετά τις 9:00 μ.μ. με στάσεις στις κομβικές τοποθεσίες 
  • και άλλο ένα προς τα Ιωάννινα αντίστοιχα, 
  • καθώς να υπάρξει και οικονομική ελάφρυνση. 

Η απάντηση που πήραμε ήταν να δημιουργηθεί μία λίστα με τους φοιτητές που πηγαινοέρχονται, η οποία έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται και να τους την παραδώσουμε ώστε να κόβονται σε εσάς εισητήρια διαρκείας με μειωμένη τιμή. Εφόσον ο αριθμός των φοιτητών θα καλύπτει τα έξοδα για ένα δρομολόγιο μετά τις 9:00 μ.μ. θα δημιουργηθεί.

Καλούμε λοιπόν όσους από εσάς βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση να στείλετε ένα mail στο culture856@upnet.gr όπου θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό μητρώου σας και τον τόπο κατοικίας σας.

Όσο πιο άμεσα το στείλετε τόσο το καλύτερο. Επίσης σας ζητάμε να ενημερώσετε και όσους συναδέλφους γνωρίζετε που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

Ευχαριστούμε, 
το Δ.Σ. του Σ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά -προσβλητικά σχόλια δε θα γίνονται δεκτά και θα διαγράφονται